Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, εάν έχετε τυχόν ερωτήσεις. Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε μαζί μας. Να θυμάστε ότι ένας από τους γρηγορότερους τρόπους να βρείτε απάντηση στην ερώτησή σας μπορεί να βρίσκεται στις Συνήθεις Ερωτήσεις μας.

Καταλάβετε πώς χρησιμοποιούνται τα δεδομένα σας:

  • Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα δεδομένα σας: Η HRA Pharma θα χρησιμοποιήσει τις προσωπικές σας πληροφορίες με σκοπό την επεξεργασία των αιτημάτων/προτάσεών σας ή/και για να απαντήσει στο αίτημά σας.
  • Εάν θέλετε να μας πείτε για κάποια ανεπιθύμητη ενέργεια ή κάποιο πρόβλημα με το ellaOne®: Η HRA Pharma θα χρησιμοποιήσει τις προσωπικές πληροφορίες σας με σκοπό τη συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις και για να απαντήσουμε στην αναφορά σας περί ανεπιθύμητων ενεργειών.
  • Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με κάποιο προϊόν ή ιατρική πληροφορία: Η HRA Pharma θα χρησιμοποιήσει τις προσωπικές πληροφορίες σας με σκοπό την απάντηση των ερωτήσεων σας σχετικά με ιατρικές πληροφορίες.

Σύμφωνα με τους κανόνες προστασίας δεδομένων και τον ΓΚΠΔ έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων. Έχετε επίσης δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων καθώς και να περιορίσετε ή να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και με τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τη λεπτομερή μας Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.