Τι λένε οι γυναίκες

beautiful young woman with white dress“Τρόμαξα ότι θα μείνω έγκυος γιατί το προφυλακτικό έσπασε. Πήγα στο φαρμακείο και πήρα το χάπι της επόμενης ημέρας. Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να έχει συμβεί εάν δεν είχα πάρει επείγουσα αντισύλληψη. Η ιστορία θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική. Δε θέλω να το σκέφτομαι”


“Ξteenagerέρω για την επείγουσα αντισύλληψη γιατί οι γονείς μου μου μίλησαν για αυτή.  Δε νομίζω ότι θα χρειαστεί να την χρησιμοποιήσω, αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς. Είναι καλό να ξέρω ότι υπάρχει, για κάθε περίπτωση!”


Woman working online

“ Μια φορά βγήκα και γνώρισα έναν τέλειο άντρα. Τελικά δεν χρησιμοποιήσαμε προφυλακτικό. Το επόμενο πρωί πήγαμε στο φαρμακείο και πήραμε το χάπι της επόμενης ημέρας, για κάθε περίπτωση. Πιστεύω ότι άξιζε τον κόπο. Εάν υπάρξει κάποιο ατύχημα είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Εάν το χρειάζεσαι, τότε το χρειάζεσαι και το παίρνεις.”


perfect day

Πήρα επείγουσα αντισύλληψη γιατί έσπασε το προφυλακτικό. Κι αυτό ήταν όλο, έπρεπε να πάω να την πάρω.”

 


Businesswoman

 

“Ξέρω ότι πρέπει να πάρεις το χάπι της επόμενης ημέρας όσο το δυνατό γρηγορότερα. Είναι πραγματικά βολικό να το παίρνεις απευθείας από το φαρμακείο. Δεν θα ένιωθα άνετα να μιλήσω για το σεξ με έναν γιατρό που γνωρίζει την οικογένειά μου κι εμένα.”


caucasian_woman3

Έχω επείγουσα αντισύλληψη στο σπίτι γιατί παίρνω το χάπι και έχω ξεχάσει μερικές φορές να το πάρω. Είναι καθησυχαστικό να έχεις έτοιμο εκ των προτέρων ένα δισκίο επείγουσας αντισύλληψης.”