Πώς ξέρω ότι έδρασε αποτελεσματικά;

Ξέρετε ότι το ellaOne® έδρασε αποτελεσματικά όταν έρθει η επόμενη περίοδός σας. Μετά τη λήψη του ellaOne®, οι περισσότερες γυναίκες έχουν κανονική περίοδο, την αναμενόμενη στιγμή. Αλλά σε ορισμένες, η περίοδος μπορεί να έρθει αργότερα ή νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Εάν η περίοδός σας καθυστερήσει για περισσότερο από 7 ημέρες, ή η αιμορραγία είναι ασυνήθιστα μικρή ή ασυνήθιστα μεγάλη, ή έχετε συμπτώματα όπως κοιλιακούς πόνους, ναυτίες, εμετούς ή πόνους στο στήθος ή έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία για τυχόν εγκυμοσύνη, κάντε ένα τεστ εγκυμοσύνης.

Έγκυος μετά το ellaOne®;

Εάν πήρατε κατά λάθος το ellaOne® κατά τη διάρκεια κύησης, ή μείνατε έγκυος παρά τη λήψη του ellaOne®, η HRA Pharma (κάτοχος της αδείας του ellaOne®) θα ήθελε να μάθει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκυμοσύνη σας. Για τη διατήρηση του απορρήτου σας, οι πληροφορίες είναι ανώνυμες. Μπορείτε να δώσετε τις πληροφορίες αυτές στο www.hra-pregnancy-registry.com, ή να ζητήσετε από τον γιατρό σας να το κάνει εκ μέρους σας.  Σας συνιστάται θερμά να επικοινωνήσετε με τον γιατρό σας όσο το δυνατό νωρίτερα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας.

 

Παραπομπές